In Mei hebben we al kunnen genieten van onze eigen Glennis Grace, al jaren een van de beste zangeressen van Nederland. Maar de koek is nog lang niet op!

Marbella staat deze zomer in het teken van diverse Internationale top-acts, en Nederland is ook weer goed vertegenwoordigd! Wat te denken van Tino Martin, André Hazes (junior) en wereldster Armin van Buuren! Laatstgenoemde is uiteraard al jaren een gevestigde naam in de Internationale dance scene, en dit jaar komt de Nederlandse DJ naar Estepona! Armin, behorend tot de Top 3 van de wereld volgens de Top 100-lijst van DJ Mag, keert twee jaar na zijn show Armin Only Embrace in Marbella,  terug naar onze kust voor het Los Alamos-festival, dat in de eerste week van augustus wordt gehouden. Onlangs heeft het festival de locatie veranderd naar de stad Estepona, een van de meest toeristische plekken in Spanje, waar het festival een grotere locatie heeft betrokken!  Ook Fedde Le Grand, Sunnery James en Ryan Marciano schitteren tijdens dit festival, dat debuteerd in Estepona!  Voor tickets: klik op deze link.

Voor de dance liefhebbers die verdere feestplannen hebben. DJ Hardwell, nog een topper van eigen bodem, vinden we terug op het altijd populaire Starlight 2018 in Marbella. Hij treedt op in de eerste week van augustus.

Van dance en trance naar Meezingen

Ook voor de liefhebber van het Nederlandse levenslied is er het nodige aanbod de komende maanden. Wat te denken van André Hazes! De stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels jaren ontgroeid. Zijn tweede album werd goud en de ´zoon van´ is inmiddels het schnabbel circus meer dan ontgroeid op eigen boden. Daarom is ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ niet meer van toepassing en zal ook Marbella deze zomer er aan geloven. Op woensdag 25 juli haalt hij álles uit het leven´ met zijn Nikki Beach prive optreden. De gezellige show wordt ondersteund door Joel borelli en dj Vinnie James. Tickets zijn beschikbaar via de website van SolMusic, de promotor van het evenement.

Ook Tino Martin zien we terug in de warme Marbella zomermaanden. In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer 'Doe wat je wil'. Inmiddels is de volkszanger een Edison in de wacht gesleept voor ´Jij liet me vallen´ is zijn zalen als Carré en zelfs het imposante Ziggo Dome geen utopie meer voor Tino. Woensdag 11 juli in Teatro Marbella gaan we het meemaken! Aanvang 21.00 uur. Optreden Tino Martin 23.00. Tijdens deze spectaculaire avond, die tot 04.00 uur zal duren, kunt u ook genieten van een geweldige  afterparty met DJ Vinny James.

 

We are proud to award our new Home Owners a special gift

Property Management for the first 12 months. With our partner Hanami Group

  • KEY HOLDING
  • WEEKLY or TWO-WEEKLY INSPECTIONS
  • CHECKING SUPPLIES: WATER, ELECTRICITY AND GAS
  • CHECKING ELECTRICAL APPLIANCES
  • CHECKING DRAINS AND WC CISTERNS
  • IMMEDIATE CONTACT WITH OWNERS
  • MONTHLY REPORTS
  • COLLECTING MAIL & VENTILATION
  • RESPONDING TO ALARM
  • TAILOR-MADE SERVICES